Mat og drikke
Oppskrift på rask hjemmelaget og kremet pasta med reker og bakt hvitløk
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 23. august 2024
En rask og enkel middag med masse smak. Når du baker hvitløken får du frem sødmen og den blir rundere i smaken.
Pasta med reker og bakt hvitløk
Tid
20 min
20 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Ha smør og bakt hvitløk i en stekepanne. Varm til middels varme. Mos hvitløken til små biter. Ha i fløte og varm opp under omrøring.
Ha i pasta og et par spiseskjeer av pastavannet.
Vend inn rekene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.