Mat og drikke

Oppskrift på ovnsbakt torskegrateng i form med blomkål

En rask og enkel middag hele familien vil like. I oppskriften har vi brukt torsk, men du kan også bruke andre typer hvit fisk.

Torsk og blomkål grateng

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Hvit saus

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.

Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.

Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.

Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.

Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.