Krustader med røkelakskrem er enkle og smakfulle småretter som passer perfekt til forrett, fest eller andre spesielle anledninger.
Krustader fylt med en røkelakskrem laget på blant annet rømme, gressløk og dill. Proppfull av smak og en perfekt smårett.
Krustader med røkelakskrem

Tid
15 min
15 min
Porsjoner
0
0
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kutt røkelaksen i små biter.
Finhakk sjalottløk, gressløk og dill.
Pisk kremost, rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem. Vend inn røkelaks, sjalottløk og dill.
Fyll krustadene med røkelakskremen og topp med gressløk.