Oppskrift på biff i airfryer: Gir mørt og perfekt stekt kjøtt
Prøv denne oppskriften på biff i airfryer for et mørt og perfekt stekt kjøtt hver gang. Enkel, rask og full av smak – perfekt til middag!
Med airfryeren kan du enkelt tilberede en saftig og smakfull biff med en herlig stekeskorpe. Denne oppskriften gir deg perfekt biff hver gang – raskt, enkelt og uten behov for stekepanne eller grill.
Biff i airfryer
min
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.
Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.
Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.
Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du den.
Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.