Mat og drikke

Oppskrift på biff i airfryer: Gir mørt og perfekt stekt kjøtt

Prøv denne oppskriften på biff i airfryer for et mørt og perfekt stekt kjøtt hver gang. Enkel, rask og full av smak – perfekt til middag!

Med airfryeren kan du enkelt tilberede en saftig og smakfull biff med en herlig stekeskorpe. Denne oppskriften gir deg perfekt biff hver gang – raskt, enkelt og uten behov for stekepanne eller grill.

Biff i airfryer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
min
Porsjoner

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.

Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.

Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.

Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du den.

Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.