Mat og drikke

Mastersaus

En anvendelig smaksforsterker som passer perfekt til alt fra kjøtt til fisk, skalldyr og fugl. Kan brukes som marinade eller saus på ferdig rett.

Mastersaus

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
5 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili.

Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.

Bruk sausen på alt fra kjøtt til fisk, fugl og skalldyr.

Les mer på våre temasider: