Mat og drikke

Langtidsstekte nakkekoteletter

Når du langtidssteker nakkekotelettene blir de saftige og så møre at de nesten faller fra hverandre. Vil du oppgradere de tradisjonelle kotelettene? Da må du teste denne oppskriften.

Langtidsstekte nakkekoteletter

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
180 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun dem i en stekepanne med smør på høy varme i 2 minutter på hver side.

Kutt opp løk, poteter, pastinakk og hvitløk. Ha alt i en ildfast form og krydre med salt og pepper.

Legg på kotelettene og hell over hvitvin og kraft, legg på rosmarin.

Dekk formen godt med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 150 grader i 2-3 timer.