Kremete svartkål pasta med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.
Kremet rigatoni pasta med svartkål
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
2
2
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.
Kok pastaen al dente.
Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.