Nyt en varmende og smakfull suppe, en enkel og elegant rett som lar de jordnære smakene av ferske kantareller skinne gjennom. Denne suppen er perfekt som en lett forrett eller som en del av et større måltid, og gir en ærlig smak av skogen til bordet.
Klar kantarellsuppe
45 min
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.
Ha kantarell i en stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen. Hell på hvitvin og reduser.
Tilsett kraft og vann og la suppen småkoke i 30 minutter.
Smak til med salt og pepper om nødvendig.
Server med for eksempel nybakt brød. Tips! I oppskriften har vi brukt kyllingkraft, men her kan man fint bruke grønnsakskraft i steden for.