Mat og drikke

Karamelliserte poteter

En tradisjonell rett, spesielt i Danmark, som serveres som tilbehør til festmåltider og høytider. Passer spesielt godt til ribbe, and og gåsestek

Karamelliserte poteter

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
25 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kok potetene møre.

Smelt sukker i en stekepanne og karamelliser. Tilsett vann og kok til karamellen har løst seg opp.

Legg i potetene og la de surre til mesteparten av vannet har fordampet. Tilsett smør.

Krydre med salt og pepper.