La høsten gi deg de beste smaksopplevelsene! Kantarellstuing er et godt tilbehør til mange ulike retter, bl.a svinekjøtt og viltkjøtt som reinsdyr eller rådyr!
Kantarellstuing
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Ha kantarellene i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til kantarellene er gyllen.
Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med finhakket gressløk og server. Tips! Tilsett finhakkede urter som persille og oregano sammen med fløten.