Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg
Hjemmelagde kjøttkaker
Tid
45 min
45 min
Porsjoner
4
4
Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
1.
Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.
2.
Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.
3.
Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.
4.
Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehø.