Mat og drikke

Hjemmelagde kjøttkaker

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg

Hjemmelagde kjøttkaker

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.

2.

Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.

3.

Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.

4.

Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehø.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: