Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egenr seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!
Gulrotstuing
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.
Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.
Vend inn gulrotbitene og server.