Grøve vafler er litt sunnere enn de vanlige, laget med grov sammalt hvete. Perfekt om du vil ha deilige vafler midt i uka.
Grove vafler
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.
Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.
Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør unødvendig lenge.
La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.
Les også: