Mat og drikke

Grillet asparges, tomat og honningvinaigrette

Salat med grillet asparges, tomat og en smakfull honningvinaigrette. Denne retten er en fest i seg selv men er også perfekt som tilbehør.

Grillet asparges, tomat og honningvinaigrette

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • Honningvinaigrette

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Skrell nederste del av aspargesen og kutt 2 cm av bunnen. Dryss litt olivenolje, salt og pepper over aspargesen og grill på høy varme i 2 minutter på hver side.

Del aspargesen i biter.

Kutt tomatene i biter.

Bland alle ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

Vend alt sammen og server.

Les mer på våre temasider: