Green Goddess Salat: Oppskrift på frisk og smakfull salat
Lag en frisk Green Goddess Salat full av grønne grønnsaker og smakfull dressing. Perfekt som et sunt tilbehør eller lett hovedrett.
Green goddess salat er en trendsalat, men har sin opprinnelse fra et hotell i San Francisco på 1920-tallet. Et utmerket tilbehør til grillmat kjøtt, kylling og fisk.
Green Goddess salat
30 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
Dressing
-
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Finkutt spisskål, agurk og vårløk.
Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør sammen til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend grønnsakene sammen med dressingen og server. Tips! Man kan helt fint bruke andre urter enn basilikum. Prøv med persille , gressløk og estragon