Mat og drikke
Gratinerte krustader med brie og solbær: Oppskrift på smakfull forrett
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 11. november 2024
Enkle gratinerte krustader med brie og solbær – en smakfull og elegant forrett. Perfekt til festlige anledninger eller som smårett.
Bakte små krustader med brie og solbærsyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.
Gratinerte krustader med brie og solbær
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
1
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.
Legg én bit i hver krustad og topp med solbærsyltetøy.
Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.