Mat og drikke

Glasert appelsinkylling: Smakfull oppskrift

Lag glasert appelsinkylling med denne oppskriften. En smakfull middag med frisk appelsinsmak – perfekt for både hverdag og fest!

En smakfull og digg middag med klissete appelsinkylling.

Glasert appelsinkylling

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Saus

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Visp sammen egg og dypp kyllingen i egg.

Ha solsikkeolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. Ha i kyllingbitene og stek til gyllen. Legg bitene over på et kjøkkenpapir og la oljen renne av.

Ha saften fra appelsin i en kjele sammen med soyasaus, sukker, eplesidereddik, finhakket hvitløk og ingefør. Kok opp og la det småkoke et par minutter. Rør maisenna ut i kaldt vann og ha i kjelen, kok opp til det tykner.

Ha kyllingen over i sausen og la alt putre et par minutter.

Dryss over sesamfrø og server med for eksempel ris.