Mat og drikke

Frikassé med kyllinglårfilet: Oppskrift på rask og enkel middag

Lag frikassé med kyllinglårfilet på kort tid. En rask og smakfull oppskrift som passer perfekt til hverdagsmiddag.

Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.

Rask frikassé med kyllinglårfilet

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
60 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.

Skrell og kutt grønnsakene i biter.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.

Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.

Les mer på våre temasider: