Mat og drikke

Focaccia: Slik blir brødet saftig

Et skikkelig saftig italiensk brød som er godt til det aller meste. Server det gjerne med hjemmelaget aioli.

Focaccia

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Topp med

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Ha gjær og lunket vann i en bolle, bland godt sammen.

Tilsett resten av ingrediensene og elt godt sammen.

La deigen heve ca. 30 minutter til dobbel størrelse.

Ha deigen over i en langpanne smurt med olivenolje og bre den utover.La deigen etterheve i 30 minutter.

Lag små groper i focacciaen og dryss over olivenolje og flaksalt.

Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

Les mer på våre temasider: