På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Fårikål

Klassisk fårikål er Norges nasjonalrett og en høstfavoritt! Med mørt lammekjøtt, fersk hodekål og hele pepperkorn som kokes sammen, blir smaken enkel, men fyldig. Denne tidløse retten fanger essensen av norsk tradisjonsmat med sin rike smak og enkle ingredienser, en velsmakende rett som bringer varme til kalde høstdager.

Fårikål

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
180 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. La stilken være på så kålen ikke ramler fra hverandre.

Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.