Hjemmelagde elgkarbonader er utrolig godt og kan spises både til lunsj og middag, samt på brødskiven. Lag opp flere og frys ned.
Elgkarbonader med karamellisert løk
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
Elgkarbonader
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Karamellisert løk
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Ha kjøttdeig og salt i en bolle. Kna godt sammen. Tilsett krydder, potetmel, hvetemel og egg og rør sammen.
Spe på med fløte i 2-3 omganger og rør godt mellom hver gang.
Form deigen til karbonader. Stek i stekepanne på høy varme i 2-3 minutter på hver side.
Legg karbonadene til side og ha i mer smør. Ha i løk i strimler, sukker og vann. Karamelliser løken og server sammen med karbonadene.