Mat og drikke

Crostini med burrata og tomat: Enkel oppskrift

Lag crostini med burrata og tomat med denne oppskriften. Perfekt som forrett eller en liten rett til festlige anledninger. Enkel og smakfull!

Sprø crostini toppet med kremete burrata og en tomatsalat proppfull av smak.

Crostini med burrata og tomat

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

Kutt tomat i små biter. Bland sammen med finhakket basilikum, skall og saft fra sitron, olivenolje, balsamico, salt og pepper.

Anrett crostiniene med burrata toppet med tomatene.