Skikkelig sprø kyllingburger med fritert løk og en søt dressing. Dette er kosemat på høyt nivå.
Crispy kyllingburger med fritert løk
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
2
2
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
-
Fritert løk
-
-
-
Søt dressing
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.
Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.
Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.
Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.