Mat og drikke

Cookies med kanel og pekan: Smakfull oppskrift

Prøv cookies med kanel og pekan – enkle småkaker med krydret smak og knasende nøtter. Perfekt til kaffekos eller som søt snacks!

Søte, sprø og seige cookies med kanel og pekan! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

1 porsjon holder til 18 store cookies.

Cookies med kanel og pekan

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

Hakk opp pekannøtter og vend inn i deigen.

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Bland sammen kanel og sukker, og dypp kjeksen i blandingen mens de er varme