På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Cacio e pepe

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg

Cacio e pepe

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

2.

Knus pepper i en morter eller kvern og ha det over i en tørr stekepanne. Rist pepperet på middels varme i 1-2 minutter.

3.

Ha smør i pannen og la det smelte, tilsett 2-3 ss av pastavannet og la det småkoke i 1 minutt.

4.

Ha i pastaen og la den trekke til seg smakene fra pepper og smør. Rør forsiktig og spe på med pastavann om nødvendig.

5.

Riv over parmesan og vend sammen til du får en kremete pasta.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: