En klassisk brokkolisalat! Passer som en lunsjrett eller som tilbehør til alt fra grillmat til kylling og fisk.
Brokkolisalat
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kutt bacon i terninger og stek til det er sprøtt.
Kutt brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til den er al dente.
Kutt rødløk i strimler og valnøtter i grove biter.
Bland sammen creme fraiche, majones, sukker, sitronsaft og smak til med salt og pepper.
Ha brokkoli, rødløk, bacon, tranebær og valnøtter i en bolle. Vend inn dressingen og server.