Mat og drikke

Bringebærsaus: Oppskrift på frisk og syrlig saus

Lag bringebærsaus med denne enkle oppskriften. Perfekt som topping til desserter, kaker eller is – frisk, syrlig og full av smak!

Bringebærsaus er den perfekte blandingen av syrlighet og sødme, som løfter både desserter og kaker til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig og smakfull saus som passer like godt til panna cotta, is, eller som topping på en god sjokoladekake. Lag den glatt og silkemyk med en stavmikser, eller la bringebærene skinne med sin naturlige tekstur. Enkelt, raskt og utrolig godt!

Bringebærsaus

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Ha bringebær i en kjele sammen med sukker og vann.

Kok opp og legg på lokk, la sausen småkoke i 5 minutter.

Kjør sausen med stavmikser om du ønsker en finere konsistens.

Les mer på våre temasider: