Mat og drikke

Bringebærcookies: Oppskrift med friske bær

Lag bringebærcookies med denne enkle oppskriften. Søte småkaker med friske bringebær – perfekt til kaffekos eller som snacks!

Søte, sprø og seige bringebærcookies! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

1 porsjon holder til 18 store cookies.

Bringebærcookies

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

Del bringebærene og vend inn i deigen.

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.