Mat og drikke
Bakt brie med honning, mandler og tranebær
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 16. september 2024
Nyt en varm forrett eller snack med bakt brie toppet med honning, mandler og tranebær. Denne rike og kremete osten får et søtt løft med honningen og en sprø, nøtteaktig tekstur fra mandlene, mens tranebærene tilfører en frisk syrlighet. Perfekt for hyggelige sammenkomster, til kveldsmat, eller som en del av et ostebord.
Bakt brie med honning, mandler og tranebær
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Legg brien i en ildfast form.
Ha på smør, honning, hakkede mandler og tranebær.
Bak brien på 180 grader i ca. 10 minutter til den er myk og lett rennende.