Egg: Genialt triks for å skrelle kokte egg
Dette egg-trikset må alle kunne. Aldri har du skrelt egg så enkelt og kjapt. Ingen flere brente fingre, bare kokte egg skrelt i en fei!
Dette er trikset du ikke visste at du trengte, men som du aldri kommer til å angre på at du tok deg tiden til å lære deg. Dette er rett og slett et eggstremt genialt triks for å enkelt og kjapt skrelle mange, eller et, hardkokt egg. Tipset fikk vi låne av Tips og triks i hverdagen med Aurora på Instagram. Les videre hvis du vil ha suksesstipset til egge-skrelling.
Her har vi samlet alle våre smarte tips som omhandler egg
Hvordan skrelle kokte egg enklest mulig
1. Når eggene er ferdig kokt lar du alle eggene bli værende i kjelen.
2. Hell av det kokende vannet og avkjøl i kaldt vann om du vil ha de avkjølt.
3. Sett på lokket på kjelen og rist på kjelen med eggene forsiktig til skallet slipper.
4. Nå tar det ikke lenge før du har ferdig skrelte egg i kjelen, så er det bare å servere.
Trikset fungerer til de fleste typer kokte egg, smilende som hardkokt, men husk å være litt ekstra forsiktig når du rister på kjelen om du skal bruke metoden for å fjerne skallet fra et smilende egg. Med bløtkokt egg anbefales ikke denne metoden.
Vil du ha flere tips og triks som forenkler hverdagen? Følg Aurora og hennes @tipsogtriksihverdagenmedaurora på Instagram eller TikTok. Sjekk ut dette trikset hennes med hvordan du enkelt smelter kokesjokolade i pakken.