På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Elektrisk snøskuffe: En imponerende, liten sak

Bilde av elektrisk snøskuffe som fjerner snø på en terrasse og uteområde med masse snø. Vi forteller hvorfor de små smarte og billige snøfreserne får skryt i testene og blir kalt imponerende.
Med en elektrisk snøskuffe i boden eller garasjen blir ikke jobben med å fjerne snø fra oppkjørsel og uteområde lenger et kav.

Ute etter rimelig og effektiv snøfjerning? Det er flere som har latt seg imponere av hva rimelige og små elektriske snøskuffer får til!

Om vinteren får de fleste kjenne på hvor slitsomt det er med snøfall om man er så uheldig å mangle riktig utstyr og redskap til å takle årets snø, is og hålkeføre. Det er her en hendig elektrisk snøskuffe kommer inn! De små maskinene er både billigere, mer plassbesparende, og derfor også mer overkommelige å kjøpe seg for folk flest, enn det en snøfreser er. Lengst ned i artikkelen leser du hva du bør tenke på når du skal velge snøskuffe.

Her har vi samlet mange geniale tips og triks til både snøfjerning, issmelting og annet du ikke tidligere visste at du gjerne ville vite.

Anbefalt i elektrisk snøskuffe-test: Stiga ST 300E

Denne elektriske snøskuffen fra Stiga er den kraftigste av de batteridrevne elektriske snøskuffene i denne artikkelen. Den koster også litt mer, men fortsatt ikke for mye til at det kan kalles en fin pris til en mini-snøfreser å være. Denne fikk 8 av 10 mulige poeng og «anbefalt»-stempelet da den ble testet av Tek.no, og omtaler den som:

– En velbygd og solid snøfreser til lettere bruk.

Anbefalt av tek: Batteri
Stiga Snøfreser st 300e - kit 2.0 batteridrevet

Stiga Snøfreser st 300e – kit 2.0 batteridrevet

Pris nå: 4 490 kroner hos MAXBO
Gå til Maxbo her

Elektrisk snøskuffe fra Ryobi

Tek har gjort jobben med å finne en god elektrisk snøskuffe enklere også i år. I deres test av elektriske snøskuffer tar de i år for seg snøskuffer som er lettere i vekt, og de to testede modellene er fra Jula (Meec Tools) og Ryobi. De kaller varianten fra Ryobi «sterkere enn konkurrenten» og «lett og enkel og bruke».

Har du stort uteområde? Da er det beste valget en snøfreser, her finner du ut hvilken snøfreser som passer ditt bruk.

TILBAKE PÅ LAGER
Snøfreser Ryobi Ry18St25A-0 One+ 18V Uten Batteri

Snøfreser Ryobi Ry18St25A-0 One+ 18V Uten Batteri

Pris nå: 1 990 kroner hos Obs BYGG

Rimelig elektrisk snøskuffe «SMART 365»

Med denne rimelige, elektriske snøskuffen kan du ved hjelp av et justerbart håndtak og justerbart utkast enkelt manøvrere deg selv og snøskuffen gjennom både snø og oppkjørsel. Den har i tillegg en kastelengde på hele 6 meter. Snøskuffen finner du under og hos Obs Bygg.

Rimelig og Med kabel
Smart 365 1300w Snøfreser

Smart 365 1300w Snøfreser

Elektrisk 1300W. Justerbart utkast og regulerbart håndtak. Kastelengde på 6 meter.
Pris nå: kroner hos

Einhell batteridrevet elektrisk snøskuffe

Snøfreseren GE-ST 36/40 Li E-Solo fra Einhell er til stor hjelp om vinteren om du skal rydde snø i hagen eller på gangveier. En kraftig TWIN PACK-teknologi, som drives av en børsteløs motor, gjør snørydding til en lek og mer kraft og lengre kjøretid enn en vanlig motor. Hastighetskontrollen gjør at batterisnøfreseren kan tilpasses snøtypen og retningen på snøutslippet kan enkelt stilles til venstre, høyre eller rett frem.

utsolgt
EINHELL GE-ST 36/40 SNØFRESER

EINHELL GE-ST 36/40 SNØFRESER

Batteridrevet snøskuffe med 36 V uten batteri og lader. Maks. snødybde:: 20 cm
Maks. arbeidsbredde: 40 cm
Maks. kasteavstand: 6 meter
Pris nå: kroner hos

Elektrisk snøskuffe fra Jula med batteri

Julas variant av en elektrisk snøskuffe og på batteri. Med denne lette saken på bare 4 kilo får du hele 36 måneders garanti og en utkasterlengde på hele 5 meter.

Kjenner du forresten til alle disse 5 geniale produktene til snømåking og isfjerning?

utsolgt
Batteridrevet snøfreser 18 V 280 mm

Batteridrevet snøfreser 18 V 280 mm

18 V 280 mm. Egenvekt på 4 kg. 36 måneder garanti, utkasterlengde maks 5 m.
Pris nå: kroner hos

Elektrisk snøskuffe fra Biltema

Biltemas elektriske snøskuffe er én av de to snøskuffene Tek har tatt for seg i sin test av elektriske snøskuffer. Begge de testede snøfreserne, Biltema og Jula, endte med gode skussmål, og en like god score selv om det var enkelte kvaliteter som skilte de to:

– Biltemas modell vil vi si er hakket bedre designet enn Jula sin når det kommer til byggekvalitet, er blant kommentarene fra Tek.

Avbildet
Biltema snøskuffe CSS 36

Biltema snøskuffe CSS 36

Arbeidsbredde: Maks. 30 cm.
Arbeidshøyde: Maks. 30 cm.
Vekt uten batteripakke: 6,0 kg.
36 V DC.

Utsolgt i flere butikker. Sjekk beholdning hos Biltema.

Hva bør du tenke på når du kjøper en elektrisk snøskuffe?

Elektriske snøskuffer er nyttige rimeligere, og mer plassbesparende redskap som er geniale til å håndtere snøfall. De passer spesielt godt for deg som ønsker en enklere og mindre fysisk krevende måte å fjerne snø på sammenlignet med tradisjonelle snøskuffer. Det er likevel forskjell på de små rakkerne, og her er noen tips til hva du bør vurdere når du ser etter en elektrisk snøskuffe:

  1. Type og Størrelse: Elektriske snøskuffer kommer i ulike størrelser og design. Noen er små og lette, ideelle for å rydde mindre områder som gangstier og dekk, mens andre er større og bedre egnet for lengre oppkjørsler og større områder. Har du et veldig stort uteområde er det riktignok en snøfreser som er det beste valget.
  2. Kraftkilde: De fleste elektriske snøskuffene drives enten av en strømkabel eller et oppladbart batteri. Tips til riktig valg: Kablede modeller tilbyr kontinuerlig kraft, men begrenser rekkevidden. Batteridrevne modeller tilbyr større bevegelsesfrihet, men gjerne litt mindre kraft og her må du i tillegg passe på batterilevetiden.
  3. Snøfjerning og kapasitet: Sjekk gjerne også på hvor mye snø en modell kan håndtere, både i form av arbeidsbredden til snøskuffen og høyden på innmatningshus. Noen modeller er designet for lett snø, mens andre kan håndtere litt tyngre og våtere snø.
  4. Justeringer: Det finnes også forskjeller i hvor mye og hvordan du kan justere de elektriske snøskuffene. Du finner modeller med teleskopskaft som lar deg justere høyden på snøskuffen for å passe din egen høyde, samt justerbare utkast som lar deg endre hvilken side snøskuffen sal kaste snøen på.
  5. Merker og Priser: Du finner elektriske snøskuffer med en prislapp på alt i fra 800 til fler tusen kroner, og prisen avhenger av både funksjoner og kvalitet. Her er det lurt å vurdere både eget budsjett og hvilke spesifikke behov du har til snøskuffen.

Det er altså viktig å vurdere dine spesifikke behov og forholdene du vil bruke snøskuffen under. Har du for eksempel en lang oppkjørsel og mye snøfall, vil en kraftigere, batteridrevet modell sannsynligvis være mer hensiktsmessig. Mens det for deg med mindre uteområder og sjanse for mindre og lettere snø kanskje holder med en mindre og billigere elektrisk snøskuffe.

Les mer på våre temasider: