Enkel dessert-oppskrift med bare én ingrediens
Vi viser deg hvordan du kan lage kjeks av Dumle. Desserten kan serveres alene – eller som pynt på toppen av iskrem.
Dette er en enkel dessertoppskrift til mange. Den passer også ypperlig som topping på iskrem. Du trenger bare én ingrediens for å lage denne kjeksen, nemlig karamellsjokoladen Dumle. Se fremgangsmåten i videoen, og få oppskriften i tekst litt lenger ned.
Oppskrift på Dumle-kjeks
Du trenger:
- Dumlesjokolade
- Litt havsalt (kan sløyfes)
Legg sjokoladebitene utover et stekebrett med bakepapir. Ha gode mellomrom mellom dumlene.
Varm opp stekeovnen til 200 grader, og sett stekebrettet i ovnen. Stek i 5-7 minutter. Følg nøye med, og ta ut stekebrettet når sjokoladene har smeltet utover.
Strø over havsalt mens kjeksene fortsatt er myke. Legg kjeksen på en rist imens de kjøler seg ned. Spis dumlekjeksen som de er, eller server med iskrem.