Nyt sommerens første rabarbra: Slik lager du karamellisert rabarbrapai

Foto: Fru Timian

Jeg vedder på at dette blir en av dine sommerfavoritter

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie,  bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Dette er en utrolig god rabarbrapai. Ja, den er så god at jeg våger meg på påstanden om at den rett og slett kan være verdens beste! Det vil det selvfølgelig være delte meninger om, men prøver du den, vil du fort finne ut at den helt klart befinner seg i toppsjiktet.

Foto: Fru Timian

Når du lager pai, er paibunnen helt essensiell. Den skal være sprø og den må inneholde så mye smør at den flaker seg når den blir stekt. Les fremgangsmåten min for paibunnen godt før du begynner, så er du også garantert en sprø paibunn som ikke krymper under steking!

NB! Les fremgangsmåten min for paibunnen godt før du begynner. Foto: Fru Timian

Oppå denne fantastiske paibunnen og sukkerblandede rabarbraen, lager jeg en topping bestående av brunt sukker og smør. Den gjør denne paien til en fantastisk karamellisert rabarbrapai.

La paien avkjøles litt før den nytes. Kan gjerne serveres med is eller vaniljesaus. Foto: Fru Timian

Jeg vedder på at dette blir en av dine sommerfavoritter også! Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her.

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #BAKE   #KAKER   #LAG DET SELV    #VÅR  #FESTKAKER

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!