Sommermat fra barndommen: Sprøstekt sild med potetstappe og revet gulrot

 Foto: Fru Timian 

Det er skikkelig barndomsminner som kommer når det settes sprøstekt sild på bordet!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Dette er skikkelig nostalgisk middag! Jeg vokste opp med at vi spiste massevis av sprøstekt sild hver eneste sensommer. Da tok vi nemlig med oss fiskeutstyret og kjørte ut på fjorden hvor vi heklet sild.

Noen ganger fikk vi kanskje ikke en eneste en, mens vi andre kvelder nesten ikke greide å få fiskesnøret ned i sjøen før det hang 6-7 sild på heklet.

Ikke gå glipp av denne: Sommerens saftigste banankake med kremostglasur

 Foto: Fru Timian 

Og jeg elsket å spise sprøstekt sild med potetstappe og revne gulrøtter til middag. Så har det ikke blitt mye sildspising på meg etter at jeg flyttet hjemmefra. Det flommer jo ikke akkurat over av sild i fiskediskene i de vanlige dagligvarebutikkene.

Men så lå de der og skinte mot meg i fiskedisken og da måtte jeg bare ta med en anseelig mengde hjem.

Jeg var egentlig litt spent på om ungene skulle like det, og det gjorde de. De mente det smakte nesten som stekt makrell, så da var det greit!

Har du også lyst på et herlig sildemåltid nå?

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!

 

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #LAG DET SELV

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!