Sommerens beste rabarbrakake med vaniljekrem
Foto: Fru Timian
Her kommer årets rabarbrakake!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
En av de aller mest leste oppskriftene på bloggen, er «Verdens beste rabarbrapai«. Hele sommerhalvåret bruker den å ligge på besøkstoppen.
Foto: Fru Timian
Her kommer årets rabarbrakake! En skikkelig saftig og god kake! I tillegg til rabarbra, bruker jeg vaniljekrem i den og en kjapp topping av brunt sukker, smør og havregryn på toppen.
Foto: Fru Timian
I oppskriften står det at du skal bruke en form på 20 cm i diameter, men det går helt fint å bruke en på 22 cm også. Da vil kaken bli litt lavere, og den trenger noen færre stekeminutter.
Foto: Fru Timian
Klikk deg inn til oppskriften her!
POPULÆRE EMNER
#DIY-MAT #FRU TIMIAN #BAKE #KAKER #LAG DET SELV #VÅR #FESTKAKER