Slik lager du hjemmelaget gresskarsuppe med kjøttboller
Butikkene bugner fortsatt over av fargerike gresskar. Tid for å lage suppe!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Jepp! Det er den tiden på året igjen hvor vi kan meske oss med gresskarsuppe! Har du laget gresskarsuppe noen gang? Det er kjempegodt! Det synes iallfall jeg. Jeg har allederede to ulike gresskarsupper her på bloggen; én med gresskar, løk, ingefær og masse godt krydder, og én med gresskar og søtpotet. Sjekk gjerne ut de også!
Tilbake til dagens gresskarsuppe: jeg hadde en pakke med kjøttdeig liggende da jeg skulle lage suppen, så da rullet jeg likegodt ut noen godt krydrede kjøttboller som jeg stekte opp og serverte i suppen. En bra kombo, spør du meg.
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se hele oppskriften.
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Høst