Slik lager du hjemmelaget bounty-sjokolade
Bruker du å stikke av med Bountysjokoladen som ligger i Twistposen?
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Nam! Bruker du å stikke av med Bountysjokoladen som ligger i Twistposen? Da er dette oppskriften for deg! Disse hjemmelagde bountysjokoladene er knallgode og en sikker vinner i julen!
Jeg liker så godt når jeg kna lage lekre små godiser – jeg som definitivt ikke er en konditor! Disse små bountyene blir både fine og gode, og de er lette å lage. Jeg varmer først opp kokosmelk, kokos, sukker og vaniljesukker, så stapper jeg massen i en liten grillform i aluminium som er 20 x 17 cm og setter den i fryseren til neste dag. Da er det bare å dele opp i passe stykker og dyppe i smeltet sjokolade.
Sjokoladen holder seg godt på et kaldt rom eller i kjøleskapet.
Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften!
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Bake Kaker