Slik lager du drink med rabarbra: Rablini
RABARBRA og PROSECCO = RABLINI
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Italienerne har sin bellini, og nå satser jeg på at vi får vår rablini. Denne herligheten er kokt, most rabarbra med litt krydder, avkjølt og blandet med prosecco. Nam!
Jeg tenker at den er perfekt å servere som en sommerlig velkomstdrink hvis du skal ha selskap, eller hvis du bare vi nyte sommerfølelsen en kveld.
Det var en av mine Instagramfølgere – titti.od – som kom med navneforslagene etter å ha sett InstaStory fra fotoshooten. Så da ble det det herlige navnet RABLINI!
Kos deg! Klikk deg inn til oppskriften her.
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Bake Kaker
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!