Slapp av – det er null stress å bake uten egg når du vet dette!
Foto: YouTube
Hva kan jeg bruke i stedet for egg?
Jo, nå skal du høre! Jeg er glad i å bake, og pleier som regel planlegge bakingen ganske bra. Dermed har jeg stort sett det jeg trenger, når jeg trenger det. Men så hender det jo en gang innimellom at jeg bommer litt og har for få egg.
Det passer ikke alltid å stikke ut og kjøpe flere, og la oss stikke fingeren i jorda: Vi banker ikke på hos naboene og spør om å få låne. Ikke der jeg bor, i alle fall.
Da er det godt det finnes alternativer, for du kan fint klare deg uten egg. For ikke snakke om alle som av på grunn av allergi eller andre årsaker ikke har egg i kosten!
Blogger og kokk Gemma Stafford får daglig spørsmål om dette, og derfor har hun satt sammen en oversikt over egg-erstatninger som kan komme mange til nytte!
Den godeste Stafford legger også ved en oversikt du kan skrive ut og henge på kjøleskapet, på badet, i bilen eller hvor du måtte ønske!