Saftige rabarbrasnurrer med vaniljekrem
Foto: Fru Timian
Det er fremdeles fullt mulig å bruke all rabarbraen som står i hagen! Og de kan du veldig gjerne bruke i disse søte og herlige snurrene med vaniljekrem i!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Kombinasjonen av syrlig rabarbra og søt vaniljekrem og gjærbakst er superdupergod! Jeg spiste noen tilsvarende snurrer da vi var i Gøteborg i helgen og de var så gode at jeg måtte rett hjem å bake dem selv.
Du kan gjerne bruke litt mer rabarbra enn jeg gjør her, men vi hadde ikke mer rabarbra igjen i hagen, så jeg brukte det som var. I oppskriften har jeg øket mengden til det jeg tenker er en passe mengde.
Ikke gå glipp av denne: Sommerens saftigste banankake med kremostglasur
Foto: Fru Timian
Jeg bruker min eminente søte gjærdeigoppskrift til snurrene. Den kan du også bruke til å lage kardemommeknuter, kanelsnurrer og vanlige hveteboller, så her er det bare å bake i vei!
Har du prøvd denne ennå? Sommerkaken alle vil elske
Har du også lyst på deilige rabarbrasnurrer nå?
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!
POPULÆRE EMNER