Perfekt høstmiddag! Slik lager du lun ertesuppe med salt svineknoke!

 Foto: Fru Timian

Det er snart tid for høst og da er det deilig med lune middager det er verdt å bruke litt tid på!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Tradisjonell gul ertesuppe med salt svineknoke er skikkelig god og raus middagsmat som er perfekt søndagsmiddag, spør du meg!

Som mye annet tradisjonell husmannskost, tar den sin tid å lage, men det er ikke mye jobb og det er veldig enkelt. Billig mat å lage er det også, for tørkede erter koster nesten ingenting og svineknoke er en av de billigste stykningsdelene fra en gris.

Foto: Fru Timian

Du må starte med denne suppen dagen før den skal serveres, for både svineknoken og ertene må ligge i bløt over natten.

Dette er perfekt middag å invitere venner over på!

 Foto: Fru Timian

 

Klikk deg inn til oppskriften her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!