Perfekt høstmiddag! Slik lager du lun ertesuppe med salt svineknoke!
Det er snart tid for høst og da er det deilig med lune middager det er verdt å bruke litt tid på!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Tradisjonell gul ertesuppe med salt svineknoke er skikkelig god og raus middagsmat som er perfekt søndagsmiddag, spør du meg!
Som mye annet tradisjonell husmannskost, tar den sin tid å lage, men det er ikke mye jobb og det er veldig enkelt. Billig mat å lage er det også, for tørkede erter koster nesten ingenting og svineknoke er en av de billigste stykningsdelene fra en gris.
Foto: Fru Timian
Du må starte med denne suppen dagen før den skal serveres, for både svineknoken og ertene må ligge i bløt over natten.
Dette er perfekt middag å invitere venner over på!
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!