Oppskriften på de beste fastelavnsboller
Jippi! På søndag er det både fastelavn og morsdag!
Og da MÅ vi jo bare ha supergode fastelavnsboller. Liker du fastelavnsbollene best som de tradisjonelle norske? Ja, da er denne oppskriften for deg.
Denne deigen er superdupergod å jobbe med og du får et veldig luftig og godt resultat. Og det er jo akkurat det som det handler om når vi snakker om gjærdeig.
Ha kremfløte og vaniljesukker i en kald og ren piskebolle. Pisk til du får en luftig og lett krem. Del bollene i to. Ha syltetøy og krem på bunnene og lett på toppen. Dryss over et lett lag med melis. Voila! Saftige og smakfulle boller du kan servere mor på morsdagen og fastelavns.
Har du lyst til å se mer kreative oppskrifter på fastelavnsboller?
Ikke gå glipp av disse supersøte skillpaddebollene eller disse fastelavnsbollene du neppe har sett maken til!