Oppskrift: Brente mandler med balsamico
Annonsørinnhold: Kreative Idéer i samarbeid med Olivenlunden1830.
Bytt ut sukkeret med en god balsamico, og løft de brente mandlene flere hakk. Tips! Ha mandlene i et pent glass, og gi det i gave.
Med balsamico får mandlene enn helt spesiell og nydelig smak. Og du slipper å ha i sukker i tillegg. Også lages det i en fei! Vi har brukt gode råvarer fra vår samarbeidspartner Olivenlunden1830. Følg lenkene i ingredienslisten om du også vil bruke de samme produktene.
Du trenger:
- 3 dl mandler
- 0,5 dl god balsamico (Vellagret balsamicoeddik fra Modena)
- 1-2 ts havsalt (Havsalt fra Camargue)
- En kvast frisk rosmarin
Ha balsamicoen over mandlene og bland til mandlene er dekket.
Ha over havsalt og rosmarin, og la blandingen få stå og marinere i en times tid.
Fordel mandlene utover et stekebrett med bakepapir, og stek mandlene på 200 grader i ca. 10 minutter. Vend på mandlene etter halve steketiden.
La mandlene bli avkjølte, og ha dem over i en lufttett beholder. Har du mandlene i et pent glass blir dette ypperlig som en julegave eller vertinnegave.