Lyst på noe godt til kaffen? Slik lager du herlig og kjapp eplekake med vaniljekesam
Nystekt, fremdeles halvvarm eplekake!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Nystekt, fremdeles halvvarm eplekake! Høres det fristende ut? Elsker det! Elsker dessuten det faktum at det ikke er noen form for hokuspokus å lage en god eplekake.
Foto: Fru Timian
Til denne eplekaken smører jeg pået lag med vaniljekesam før jeg legger på et godt lag med epler. Skikkelig digg. Oppskriften her passer til en liten langpanne jeg har som er 30 x 23 cm. Halverer du oppskriften, passer den perfekt i en rundform på 24. cm.
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!
Populære emner: diy-mat Fru Timian bake kaker
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!