Slik lager du matpakkebrød i langpanne
Klar for skolestart? Både små og store elsker dette matpakkebrødet som du enkelt og greit lager i langpannen
Det er grovt og saftig, og passer veldig godt å ha i matboksen. Vil du fryse det ned, er det lurt å dele det opp i stykker først. Da er det bare å halvtine brødet på morgenen før du fyller det med pålegg og legger det i matboksen!
God bakst!
Dette brødet er litt grovere, men fremdeles like saftig. Dette brødet er litt større, så det tåler dag to og tre bedre med å fremdeles bevare saftigheten. Jeg bruker også solsikkekjerner i denne utgaven, noe som gir en god tyggemotstand. Har du barn som ikke vil ha klumper i brødet, kan du knuse dem i en matprosessor før du har dem i. Linfrøene er allerede knust, så de merkes ikke.
Vi har forskuttert matpakkesesongen hjemme hos oss, for dette brødet har virkelig slått an.
Matpakkebrødet er herlig lettlaget!
PS! Jeg har en stor langpanne – den har innvendig mål på 42 x 35 cm. Har du mindre, vil brødet ditt bli enda litt større. Da kan det være at du skal legge på noen minutters steketid.
God bakst! Klikk deg inn til oppskriften her.