Oppskrift: Slik lager du Kladdkake
Dette er en av de kjappeste kakene jeg vet å lage
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Svenskene er skikkelig stolte av sin kladdkaka! En kladdkake er vel egentlig svenskenes svar på amerikanske brownies. Og spør ikke meg hvem som kom først, for det har jeg ingen formening om. Men, de tåler godt å leve side om side.
Kladdkaken er bare så vidt stekt sånn og det er vel sikkert derfor den har fått navnet sitt også, for når du forsyner deg med et stykke, blir det liggende som en kladd på asjetten din. He he he.
Her snakker vi om smør, sukker og kakao – eller sjokolade – og det betyr jo at det blir godt. Farlig godt!
Dette er en av de kjappeste kakene jeg vet å lage. Det tar maks 30 minutter fra du begynner til du kan ta den ferdigstekte kaken ut av stekeovnen! Ingen visping, ingen miksmaster. Bare en kasserolle og en sleiv.
Klikk deg inn til oppskriften på Fru Timian sin blogg her.
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Bake Kaker