Se hvordan Kristine serverer jordbærene på 17. mai!
Jordbær er utrolig godt, og spesielt gode blir de om du serverer dem på samme måte som Kristine fra Det søte liv gjør her!
Tekst og foto med tillatelse av Kristine Ilstad / Det søte liv
Dette er søte jordbær som jeg lagde til årets 17. mai-feiring, men det er selvsagt morsomme bær man kan servere gjennom hele sommeren også.
Oppskriften er enkel og består kun av bær og søt krem… 🙂
Ingredienser:
2 kurver søte jordbær
200 g store blåbær
– –
2,5 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Rens jordbærene. Skjær av litt i enden så de står støtt og hul ut jordbærene litt på toppen.
Sett jordbærene utover på en tallerken eller et fat.
Pisk kremfløten til luftig krem og smak til med vaniljesukker.
Sprøyt krem på jordbærene i søte topper og legg på blåbær.
Tips:
Lag disse bærene så nærme servering som mulig, så kremen og bærene både smaker og ser helt ferske ut.
I stedet for søt, pisket krem, kan du sprøyte ostekrem eller sjokoladekrem på jordbærene.
Så lett er det å servere jordbær på en litt ny og artig måte.. 🙂