Hvordan tilberede ryper
I denne videoen viser vi deg hvordan du kan tilberede rypebryst med tilbehør.
Dette trenger du:
- 2 ryper
- 6 dl melk
- 1/4 sellerirot
- 1/4 løk
- 1/2 gulrot
- 1 neve tørket skogsopp
- 1 dl kremfløte
- 1 dl rødvin
- 2 ss crème fraiche
- 100 g byggryn
- 1/2 rødløk
- 2 epler
- 1 ss olivenolje
- Saft fra 1/2 sitron
- 2 ss timian, hakket
- Salt og pepper
- Smør til steking
Trinn 1: Flå av skinnet
Trinn 2: Filitér brystet
Trinn 3: Kok kraft på rypeskroget
Trinn 4: Brun rypebrystet
Trinn 5: Tilbehør
Trinn 6: Sil av kraften og lag saus
Trinn 7: Varm opp rypebrystene og servér
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!