Hvordan tilberede pinnekjøtt

Pinnekjøtt er en av julens mest populære matretter. Menykokken viser hvordan pinnekjøtt tilberedes, med eller uten vossakorv.

Dette trenger du:

  • Pinnekjøtt
  • Bjørkepinner

Trinn 1: Vann ut pinnekjøttet
La det ligge i vannet i 16-24 timer.

Trinn 2: Ha pinnekjøttet i kjelen
Bygg opp med bjørkepinner som du legger på kryss. Legg i kjøttet og fyll med vann så det akkurat dekker bjørkepinnene. La det dampe 2-3 timer.

Trinn 3: Damp pølser sammen med pinnekjøttet
Ha i de siste 10 minuttene av dampetiden.

Trinn 4: Anrett tallerkenen
Legg på pinnekjøtt, vossakorv, sterk sennep, rotmos, bladpersille, lefser, flatbrød og smør.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!