Hvordan steke Salma-laks i pannen

SALMA er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. SALMA er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden.

Dette trenger du:

  • Salma
  • Raps- eller solsikkeolje
  • Pepper og salt
  • Stekespade
  • Stekepanne

Trinn 1: Del opp i serveringsstykker og krydre

Trinn 2: Stek først i 5-7 min middels varme, så 2 min på den andre siden

Trinn 3: La fisken hvile 2 min før servering

Tips: Tips: Tilbehør
Ceasarsalat eller stekte potetskiver med tarpenade.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!